shop

Mama Care: Het Supplement voor Moeder

Onze Postpartum Care heet vanaf nu Mama Care. Vanuit de visie van Femmegetic verdient elke moeder in de beginjaren van haar reis goede ondersteuning. Hulp is niet altijd vanzelfsprekend helaas, terwijl je dat op praktisch, fysiek en emotioneel gebied hard nodig hebt voor je (hormonale) herstel. Met onze voedingssupplementen voor moeders wensen wij bij te dragen aan deze ondersteuning.

Waarom is de naam veranderd?

Met het woord postpartum wordt de periode na de geboorte bedoeld voor de moeder. Officieel duurt postpartum 6 tot 8 weken. Zou jouw leven daarna weer ‘normaal’ moeten zijn? Ben je buiten deze periode al hersteld? In onze jarenlange ervaring met moeders zijn we van mening dat de postpartum fase jaren kan duren. Het ontzwangeren neemt al zeker 1 tot 2 jaar in beslag als je jezelf de tijd en ruimte kan geven, langer wanneer de omstandigheden pittiger zijn. Als je deze beschrijving van postpartum herkent dan is de eerst gekozen naam al snel duidelijk. Wanneer je deze beschrijving niet kent dan maakt de naam Mama Care sneller duidelijk dat ons supplement voor jou is.

Mama Care - Femmegetic

Is de Samenstelling van Mama Care anders?

De formule is nog precies wat je van ons gewend bent, kwaliteit staat voorop met de best opneembare vorm van de toegevoegde vitamines, mineralen en kruid. Er zijn twee verbeteringen aangebracht. Onze formule bevat niet alleen betacaroteen als vitamine A vorm, maar ook vitamine A palmitaat. Relatief veel mensen hebben genetisch gezien moeite om de plantaardige vorm, betacaroteen om te zetten in hun lichaam naar de voor het lichaam bruikbare vorm van vitamine A. Het toevoegen van vitamine A palmitaat verhelpt dit probleem, omdat het lijf deze gelijk kan gebruiken.

Daarbij bevat Mama Care naast alle mineralen nu ook chroom. Dit mineraal is belangrijk voor een goed functionerende stofwisseling van je voeding en ook je bloedsuikerspiegel. Wanneer je als moeder vermoeid bent en blijft, dan haal je onvoldoende energie uit je voedsel. Je wil je stofwisseling en bloedsuikerspiegel ondersteunen om energie te hebben om mama te zijn.

Ingrediënten Mama Care

Ons supplement voor moeders bevat alle essentiële bestanddelen om postnatale depletie te voorkomen. Dit is een verzamelnaam voor de ontstane nutriënt tekorten tijdens je zwangerschap die soms best lastig zijn om aan te vullen. Hoe onze samenstelling eruit ziet, bekijk je in onderstaand overzicht:

Ingrediënten Mama Care - Femmegeticv2

Hoe gebruik ik Mama Care?

Vind een plek waar je jouw potje Mama Care niet over het hoofd kunt zien. Denk aan de badkamer, een prominente plek in de keuken of op je nachtkastje. Wat we het vaakst horen van mama’s is dat ze hun supplementen vergeten in te nemen ‘s ochtends. Terwijl hoe beter het lukt om een dagelijks ritueel te maken van het nemen van je supplementen, hoe sneller je het verschil zult ervaren. Ons advies met het nemen van Mama Care is dat je het minimaal 6 maanden de kans moet geven voor een optimaal effect. Vandaar dat je ook een abonnement kunt nemen op Femmegetic.

Vagina - Femmegetic

Een moment voor jezelf

Neem dagelijks 2 capsules met ruim water bij je ontbijt. Mocht je het vervelend vinden om pillen te slikken dan kun je ze ook openmaken en mengen met water, lauwe thee, sap of je ontbijt.

Als je elke ochtend koffie drinkt of een andere drank wat cafeïne bevat, is het goed om minimaal een half uur tot uur te laten tussen de inname van je capsules en je cafeïne shot. Dan vergroot je namelijk de optimale opname van de nutriënten in Mama Care.

Werking Mama Care

De belangrijkste vraag die je kunt stellen, is ‘wat ga ik hiervan merken en wanneer?’ Lees de recensies op de product pagina om te lezen wat andere mama’s vinden. De werking van Mama Care is onmiskenbaar. De meeste moeders geven aan dat ze meer ruimte ervaren in hun hoofd, minder moe zijn en langzaamaan merken dat alles soepeler gaat.

Moet ik nog ergens rekening mee houden?

Wanneer je last hebt van hyperthyreoïdie – een overactieve schildklier – is het belangrijk dat je voorzichtig bent met ashwaghanda (één van de hoofdbestanddelen van Mama Care). Wanneer je schildklier medicatie neemt, is het gebruik van ashwagandha alleen onder begeleiding raadzaam. Raadpleeg daarom altijd eerst je behandeld arts of therapeut.

Wanneer je zwanger bent, stop dan met het gebruik van Mama Care. Wij zijn er weer na de bevalling!

Voor vragen over veilig gebruik, kun je ons altijd berichten via whatsapp of per mail: [email protected]. Je wordt dan door een orthomoleculair therapeut verder geholpen.

Wat doe ik met mijn lege potten?

Bij Femmegetic proberen we zoveel mogelijk duurzame keuzes te maken. We willen het liefst alle glazen potten hergebruiken. Dit kun je ook heel leuk thuis doen. Wanneer je pot op is, kun je deze vullen met castor olie en 2 eetlepels fenegriek zaadjes. Gebruik de avond voor het wassen van jouw haar, deze olie infusie om je hoofdhuid mee te masseren – niet je hele bos haar aangezien castor olie nogal dik is. Op een gezonde hoofdhuid groeit je postpartum haar sneller, dikker en sterker!

Nooit meer vergeten om voor jezelf te zorgen? Neem dan een abonnement op Femmegetic. Elke 2 maanden ontvang je van ons een nieuwe voorraad

meer lezen over het abonnement

Website made by Pixxels