shop

Visie op duurzaamheid

We don’t need a handful of people being perfectly sustainable, we need millions of people doing it imperfectly

Anne-Marie Bonneau 

Het maken van keuzes waarin duurzaamheid voorop staat, vinden wij enorm belangrijk. Eenmaal zwanger groeit vaak de bewustwording over hoe we de aarde willen achterlaten voor onze kinderen. Daarbij laat onderzoek keer op keer zien dat het als persoon erg moeilijk is om gezond te blijven op een planeet met minder biodiversiteit en toenemende klimaatverandering.

Dat zijn dan ook onze drijfveren om te zorgen dat we de beste mogelijke keuzes maken zonder oog te verliezen voor de kwaliteit van de aan jou geleverde supplementen.

duurzaamheid Femmegetic
Het maken van duurzame keuzes en de kwaliteit van onze supplementen gaan hand in hand

Clean label

Onze supplementen worden zorgvuldig samengesteld met oog op de ingrediënten en vulstoffen. Waar mogelijk beperken synthetische stoffen zoveel mogelijk en zorgen we ervoor dat allergenen worden vermeden. Daarbij streven we ernaar dat waar we verbeteringen kunnen doorvoeren we dat altijd zullen doen.

We zijn dan ook enorm geïnteresseerd in jouw ideeën en suggesties. Je kunt jouw suggesties over duurzaamheid via de whatsapp knop naar ons opsturen, maar ook mailen naar [email protected]. En als je meer wil leren over gezond blijven in het moederschap dan kun je er hier meer over lezen.

Duurzame verpakking

Jouw supplementen ontvang je in een glazen pot met daarop een recyclebare plastic dop. De dozen en alle bijbehorende materialen waarin we jouw bestelling versturen, zijn gerecycled. De vulling is gemaakt van maïszetmeel wat biologisch afbreekbaar is en als je een peuter hebt dan zal deze de magie van smeltende opvulling erg waarderen. En al het papier wat we gebruiken voor onze pakbonnen, verzendlabels en ander print materiaal is uitgezocht op milieuvriendelijkheid.

Nooit meer vergeten om voor jezelf te zorgen? Neem dan een abonnement op Femmegetic. Elke 2 maanden ontvang je van ons een nieuwe voorraad

Website made by Pixxels