Let op! Onze Mama Care laat deze dagen langer op zich wachten

shop

Femmegetic – Over ons, onze missie en filosofie

Over ons

Het welzijn van de vrouw wordt bepaald door haar hormonale (dis)balans. Femmegetic combineert in haar supplementen de kennis en kunde om deze balans te herstellen en te voeden. Als moeder is dit de aanvulling die nodig is om je goed te voelen.

Missie en filosofie

Na de bevalling worstelt ongeveer 50% van de moeders met tekorten aan vitamines en mineralen welke zijn opgebouwd tijdens de zwangerschap. Deze leiden vaak tot vermoeidheid, hormonale klachten, stress en een gevoel van onzekerheid.

Onze Missie

Wij willen bijdragen aan een toekomst waarin elke (nieuwe) mama aandacht kan schenken aan haar gezondheid, zodat zij op haar voorwaarden de moeder, partner en vrouw kan zijn die ze wenst.

Het gezicht achter Femmegetic

Desiree Domacasse Femmegetic

Desirée Domacassé, moeder en oprichter van Femmegetic, startte in 2016 haar orthomoleculaire praktijk ‘Daisy’s Yellow Pepper’. Het is de eerste praktijk in Nederland volledig gericht op de gezondheid na de bevalling. Vanuit deze jarenlange ervaring met postpartum klachten en verdieping in de hormonale gezondheid van postpartum vrouwen is Femmegetic geboren.

Desirée is orthomoleculair therapeut en gezondheidswetenschapper MSc. Haar scriptie publiceert zij nu bij de afdeling Verloskunde aan Amsterdam UMC. Daar onderzoekt ze de relatie tussen tussen vitamine D en postpartum angst en depressie.

Supplementen

In de transformatie naar het moederschap is er tijdens de zwangerschap veel aandacht voor de vrouw. Helaas is er weinig ondersteuning in de jaren na de bevalling. Dit terwijl mama’s juist hulp kunnen gebruiken. Met onze deskundig samengestelde supplementen willen wij het normaliseren dat er tijd en aandacht besteed wordt aan de gezondheid van moeders. Het woord ‘supplement’ zegt het al; met Mama Care ontvang je een aanvulling, oftewel een helpende hand.

Met onze supplementen bieden we elke vrouw ondersteuning bij de mooiste maar ook haar meest uitdagende rol van het moederschap.

Website made by Pixxels