Jouw mama gezondheid checken? Vul onze checklist in

bestel

Kan ik een abonnement nemen op Femmegetic?

Het maken van en het zorgen voor een mensje kost enorm veel energie en bouwstoffen. Maar dat wist je al, want dat heb je ervaren. En toch ontvangt jouw welzijn als mama een stuk minder aandacht dan tijdens je zwangerschap. Heel vreemd, want het echte werk begint pas wanneer je jouw kleintje voor het eerst vasthoudt. En omdat elke moeder ondersteuning nodig heeft tijdens haar reis is Femmegetic in het leven geroepen. Een unieke formule van vitamines, mineralen en kruiden die jou de energie geven om mama te zijn.

Femmegetic abonnement - vitamines

De supplementen van Femmegetic zijn samengesteld met de mama in gedachten. Het is zó belangrijk dat jij voor jezelf zorgt. Want wanneer jij je goed voelt, gaat het met het hele gezin automatisch een stuk beter. Het effect van deze aanvulling op je voedingspatroon bouwt zich op over tijd en met een abonnement kun je al deze positieve veranderingen ten volle ervaren.

Femmegetic abonnement - moeder

Mama Care gaat niet alleen over de eerste paar weken na je bevalling. De eerste jaren van het moederschap brengen een enorme transformatie met zich mee. Veranderingen die je lichamelijk, mentaal, hormonaal en emotioneel voelt. Wanneer er zoveel meer van je gevraagd wordt, heb je ook meer voedingsstoffen nodig.

Femmegetic abonnement - vergeetachtig

Jezelf vergeten in deze fase is iets wat ons allemaal regelmatig overkomt. Net als het vergeten van de dingen die je nodig hebt om je goed te voelen (hallo, mama brein!). Met een abonnement op Femmegetic raakt je voorraad mama vitamines nooit op, omdat je er niet zelf aan hoeft te denken deze in huis te halen.

Femmegetic abonnement - post

Elke twee maanden ontvang je een nieuwe voorraad vitamines. Doordat je niet elke maand hoeft te bestellen, wordt de verzending duurzamer. Wij vinden het erg belangrijk om betere keuzes te maken voor het milieu, wat we precies daaraan doen, kun je hier lezen.

Femmegetic abonnement - praktischFemmegetic abonnement - praktisch

Een abonnement nemen op Femmegetic is eenvoudig. Klik op de bestel knop onderaan de pagina. Je geeft bij de betaling toestemming voor een automatische incasso elke 2 maanden. Wanneer je wil opzeggen, omdat jij je fantastisch voelt, kun je dat op elk moment zelf doen via de account die je aanmaakt tijdens de bestelling.

Website made by Pixxels