Pre-order onze Femmegetic Gift Box

bestel

Limited Edition: Femmegetic Gift Box

Het kan lastig bedenken zijn te bedenken wat een lieve vriendin te geven die wat extra ondersteuning kan gebruiken. Vaak is het makkelijker om iets mee te nemen voor haar kinderen dan voor haar. Net als dat je eerder voor je mini’s iets moois koopt dan voor jezelf. Daar willen we met onze Femmegetic Gift Box verandering in brengen. Een prachtig cadeau speciaal voor moeder dat haar extra ondersteunt.

Al sinds de oprichting van Femmegetic maken we deze gift boxes voor moeders die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken of gewoon omdat het leuk is om iets moois weg te geven. De vele enthousiaste reacties hebben ertoe geleid dat we een limited edition Femmegetic Gift Box hebben samengesteld.

Wat ontzettend lief, zo’n gave verrassing in de brievenbus! Heel erg bedankt! Wat een mooi boekje er ook bij. Je zou er haast een kleine cadeauverpakking van kunnen maken – vitamientjes, de thee en het boekje – kan ik dat als (kraam)cadeautje weg gaan geven

Mariska moeder van 3

Mama Care Ondersteuning

Allereerst geef je met deze gift box ons succesformule Mama Care cadeau. De transitie naar het moederschap beperkt zich niet tot de eerste weken na de bevalling. Vrouwen hebben hier jaren voor nodig, deze jarenlange transitie wordt ook wel matresence genoemd. Een fase waarin je als moeder vaak op de laatste plek staat en ook nog eens rondloopt met tekorten aan voedingsstoffen en hormonale klachten. We gunnen elke moeder in de tropenjaren de boost die ze krijgen ze van dit prachtige supplement, speciaal geformuleerd om de energie te hebben om mama te zijn.

Femmegetic x The Spirited Garden

Flower Love van The Spirited Garden

Met Flower Love ontvang je een unieke blend van essentiële oliën en bloemen extracten gemaakt om de moeder te ondersteunen. Dit roller flesje bevat de moederolie, geranium die niet alleen heerlijk ruikt, maar ook de moederlijke intuïtie verder aanwakkert, kalmerend werkt en je helpt om vertrouwen te hebben. De thema’s waarop deze speciaal voor Femmegetic gemaakte blend nog meer op doorwerkt, zijn ontspanning, dieper slapen, blijdschap en sensualiteit.

Speciaal voor moeders

De samenstelling van de Flower Love is gericht op moeders en maakt gebruikt van de meest kwalitatief hoogwaardige oliën en bloem extracten. Alle bestanddelen zijn in deze dosering zacht voor een gevoelige huid, niet giftig en veilig om te gebruiken tijdens de zwangerschap, het geven van borstvoeding en voor baby’s en kinderen. Om het effect te ervaren, breng je zo vaak als je behoefte hebt, een beetje op de binnenkant van je polsen of nek aan.

Femmegetic Punt

Een plezier om uit te pakken

Je ontvangt ook onze Mama Moment thee die het koningskruid Ashwagandha en de levenselixir Tulsi bevat. Deze krachtige kruidencombinatie vind je terug in ons Femmegetic Flow pakket. In onze Femmegetic Gift Box zit ook hét handboek over postnatale depletie. De helft van de moeders krijgt hiermee te maken en in dit boekje staan praktische tips om beter voor jezelf te zorgen. Naast de inhoud waarmee je op het gezicht van elke moeder een glimlacht tovert, maken we dit geluksmoment compleet met een zorgvuldig en liefdevol ingepakt cadeau. Bij je aankoop kun je ervoor kiezen een persoonlijke boodschap toe te voegen.

Website made by Pixxels