Pre-order onze Femmegetic Gift Box

bestel

Femmegetic Bliss Pakket 2

Energie om mama te zijn

Voedingssupplementen die nodig zijn om je hormonen weer in balans te brengen en ontspannen te moederen

Na de bevalling worstelt ongeveer 50% van de vrouwen met fysieke en mentale klachten. Het kan jaren duren. Dit heet postnatale depletie.

De tijdens de zwangerschap opgebouwde tekorten aan vitamines en minarelen zorgen voor vermoeidheid, hormonale disbalans, onzekerheid en stress.

Femmegetic Postpartum Care

Femmegetic Bliss

In dit totaalpakket zitten al onze favoriete producten die ondersteunen om jouw bliss te ervaren.

Femmegetic Bliss Pakket

Femmegetic Bliss

In dit totaalpakket zitten al onze favoriete producten die ondersteunen om jouw bliss te ervaren.

 79,00 of  117,00 iedere 2 maanden

Femmegetic Calm

Als je de weg naar ontspanning kwijt bent dan leiden Mama Care en Mamagnesium samen de weg.

Femmegetic Calm Pakket

Femmegetic Calm

Als je de weg naar ontspanning kwijt bent dan leiden Mama Care en Mamagnesium samen de weg.

 52,00 of  97,00 iedere 2 maanden

Femmegetic Flow

Het Flow pakket bevat Mama Care en Mama B-Complete. Samen vormen ze een zeer complete multivitamine met een krachtige kruiden ondersteuning.

Femmegetic Flow Pakket

Femmegetic Flow

Het Flow pakket bevat Mama Care en Mama B-Complete. Samen vormen ze een zeer complete multivitamine met een krachtige kruiden ondersteuning.

 54,00 of  77,00 iedere 2 maanden

Femmegetic2

Je kunt een abonnement nemen op onze succesformule die je de energie geeft om mama te zijn.

Femmegetic2 Pakket

Femmegetic2

Je kunt een abonnement nemen op onze succesformule die je de energie geeft om mama te zijn.

 52,00 iedere 2 maanden

Mama Care

Onze succesformule die je de energie geeft om mama te zijn.

Femmegetic Mama Care

Mama Care

Onze succesformule die je de energie geeft om mama te zijn.

 27,00

Mama B-Complete

Met Mama B-Complete vorm je samen met Mama Care een unieke combinatie. Niet alleen een multivitamine, maar ook ondersteuning van krachtige kruiden.

Femmegetic Mama B-Complete

Mama B-Complete

Met Mama B-Complete vorm je samen met Mama Care een unieke combinatie. Niet alleen een multivitamine, maar ook ondersteuning van krachtige kruiden.

 27,00

Mamagnesium

Onze Mamagnesium poeder ondersteunt jou als je futloos blijft en maar moeilijk kunt ontspannen. Gemaakt met de beste kwaliteit magnesium die jouw lichaam snel kan opnemen.

Femmegetic Mamagnesium

Mamagnesium

Onze Mamagnesium poeder ondersteunt jou als je futloos blijft en maar moeilijk kunt ontspannen. Gemaakt met de beste kwaliteit magnesium die jouw lichaam snel kan opnemen.

 25,00

Wat vinden mama’s ervan?

Nu al vijf maanden sinds de geboorte van Moïs Jax trouwe fan van Femmegetic. Ik merk dat het me vanaf dag 1 ondersteunt in de rauwe randjes van het moederschap. En dat verdien je als moeder. Ik raad het iedereen aan, echt!

Noëlle Langeveld – mama van 1

Femmegetic vat alles wat ik als mama nodig heb geweldig samen. Het is heerlijk dat dit supplement de basis voor mama’s bij elkaar brengt en dat je erop kunt vertrouwen dat je zo aan je gezondheid werkt. Sinds ik Femmegetic gebruik, heb ik meer energie en begin ik mijzelf weer terug te herkennen. Het is heel makkelijk in het gebruik en fijn dat het zo vlot thuis wordt bezorgd!

Anneke Sluijter-Jacobsen – Moeder van 2

Als holistisch psycholoog erken ik het belang van voeding en supplementen voor het ondersteunen van de psychische gezondheid. Femmegetic biedt vrouwen precies het extra steuntje postpartum zodat de kans op een goede emotionele en lichamelijke balans wordt vergroot!

Anja van Onna – mama van 3 en GZ psycholoog

“Het nemen van Postpartum Care is helemaal onderdeel van mijn routine. Ik voel me een stuk beter en heb meer energie om te knallen als mama en business woman!”

Carolien Coster – ondernemer en mama van 3

Femmegetic is zo’n goed initiatief! Helaas herken ik 4 jaar na mijn bevalling nog steeds de postnatale depletie. Mijn pakketje was vlot binnen, ik ben goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus en een lief attent kaartje erbij, blij mee!

Rosa Verbunt – Mama van 1

Ik ben nu een maand bezig met Mama-B compleet en begin nu zeker een verschil te merken. Ik ben begonnen met dit product omdat ik me na de bevalling + borstvoeding een beetje futloos/ leeggelopen en de energie was ver te zoeken. Ook me haar begon niet meer te stralen. Hoe een vriendin van mij dit prachtig zei “Eerst een sappig druifje en nu een droog rozijntje”!
Ik begin me steeds meer een sappig druifje te voelen dus ik ben zeer enthousiast!

Rosa Immers – Moeder van 1

Sinds ik Femmegetic gebruik voel ik me een ander mens. Ik voelde me na mijn bevalling heel wazig en warrig, en door een spannende start met onze baby enorm onzeker. Sinds Femmegetic is het licht in m’n hoofd weer aan. Ik ben relaxter, blijer, niet meer zo onzeker én ik voel me energieker en fitter – ondanks de gebroken nachten. Ben fan, dankjewel Desirée voor je fantastische product.

Rosa – mama van 1

“Sinds ik Femmegetic gebruik merk ik dat ik veel energieker de dag door kom!
Een mooie bijkomstigheid: bijna alles wat je nodig hebt zit in deze twee capsules, dus niet onnodig veel potjes in de kast.  Ik vind dat ideaal. Kortom heel tevreden!”

Klaske Weustenenk – Mama van 1

Een kindje bouwen, baren en voeden kost ongelofelijk veel energie (en nutriënten). Ik ben ervan overtuigd dat elke moeder na de geboorte van haar kind wel wat extra’s kan gebruiken. De supplementen van Femmegetic zijn volledig afgestemd op de behoeftes van de vrouw (zo belangrijk!) in deze bijzondere maar wel veeleisende periode. Ze geven me energie en zijn nog steeds (9 maanden na m’n bevalling) onderdeel van m’n dagelijkse supplementen inname omdat ze een welkome aanvulling zijn op mijn dagelijkse voedingspatroon (valt niet tegenop te eten namelijk). Fotografie: Paul Bellaart.

Nina Pierson – ondernemer, auteur en mama van 3

Als moeder van drie kinderen heb je bijna geen rust en tijd voor jezelf. Het vroeg opstaan, de gebroken nachten, staand ontbijten, lunchen en continue moe zijn hierdoor. Dat je einde van de dag als de kinderen dan eindelijk slapen, neerploft op de bank om als een zombie voor je uit te staren. Sinds ik nu een paar maanden Femmegetic gebruik voel en merk ik dat ik meer geduld heb meer energie heb voor de kinderen en ook meer voor mezelf kan doen als de kinderen dan eindelijk slapen. Ik raad alle moeders om Femmegetic te gebruiken om meer uit zichzelf te halen gedurende de dag.

Samira Mouali – Mama van 3

“Ik ben Postpartum Care gaan gebruiken, omdat ik het belangrijk vind om ook voor mezelf te zorgen. Een Happy mommy is een happy baby/child. Ik vind het contact met de klantenservice erg persoonlijk en betrokken”

Marleen Janssen – mama van 2

Met de supplementen van Femmegetic merk ik dat het mij op een hele fijne manier ondersteund in alle drukte die het moederschap met zich mee brengt!

Laura Freling – moeder van 2

Ik slik Femmetegic nu 1 maand en merkte na 2 weken al heel veel verschil en nu helemaal. Het geeft me zoveel rust in mijn lijf en hoofd. En ben echt al de helft minder moe! Dus ga er lekker mee verder!!

Monica van Duyvenbode – Mama van 1

Ik heb het privilege nu reeds enkele weken de waardevolle Mama B-Complete capsules tot me te nemen en voel een wezenlijk verschil. Ze “voeden” en vervullen me op elk vlak:
– al startend bij de aanblik van het prachtig vormgegeven potje op mijn keukenrek;
– de niet te onderschatten impact van het psychologische aspect: het liefdevol innemen van vitamines waar je vertrouwen in hebt (door het wondermooie merk en alles wat er open en transparant rond gedeeld wordt);
– en natuurlijk het fysieke zelf: een vlotte vertering en opname, het me rustiger en minder een warhoofd voelen, het beter slapen en de energie-uplift.

Shana Cornelis – Moeder van 2

Ik ben de supplementen een aantal maanden na een intense zwangerschap en bevalling gaan gebruiken omdat ik mij opgebrand begon te voelen en de supplementen die ik nam niet afdoende bleken te zijn. Bovendien gaf ik borstvoeding en ik wist dat ik aan het slaaptekort kon ik weinig doen. Het heeft mij geholpen om tekorten aan te voelen, tezamen met voeding en andere aanpassingen. Ik raad elke vrouw aan om deze supplementen na de bevalling te nemen om ervoor te zorgen dat je voedingsvoorraden op de juiste manier worden aangevuld

Dominique Poldervaart – mama van 2

Mijn energie is een stuk beter geworden, naast mijn gezonde levensstijl. Haaruitval is zeker minder, ondanks dat ik nog mijn haar heb gekleurd! Ik zal dit product zeker aanraden aan jonge moeders ter ondersteuning!

Melanie Maas – van Geelen – Moeder van 2

“Sinds ik PostPartum Care dagelijks gebruik, voel ik me opgewekt, geaard en vol energie. Ik heb het gevoel dat ik mezelf weer herken. Nu dat ik tijd neem om een prioriteit te maken van zelfzorg, merk ik dat ik meer kan genieten van mijn dag en de chaos beter onder controle heb. Hallo wereld, I’m back!”

Jessica Lau – mama van 2

Filosofie

Kwaliteit

Onze supplementen zijn met veel zorg samengesteld, gebaseerd op deskundigheid en jarenlange ervaring met het behandelen van moeders in de praktijk. Wij staan daarin voor kwaliteit waarin werkzaamheid, dosering en opname van onze supplementen de belangrijkste pijlers zijn

Clean label

Om een supplement te maken zijn er hulpstoffen nodig. Vaak zijn deze hulpstoffen synthetisch of bevatten ze gluten, lactose, suiker of allergenen. Wij kiezen voor een minimum aan stoffen die niet strikt noodzakelijk zijn en streven naar enkel natuurlijke hulpstoffen

Vegan

Onze supplementen zijn vrij van dierlijke producten en toevoegingen, omdat deze niet nodig zijn voor het maken van kwalitatief hoogwaardige supplementen. We vinden het daarbij belangrijk dat iedere moeder gebruik kan maken van onze supplementen.

Duurzaam

Wij proberen de meest duurzame keuzes te maken, want wat goed is voor de natuur is ook goed voor onze gezondheid. Al onze verpakkingen zijn gerecycled en biologisch afbreekbaar, wij gebruiken glazen potten en streven naar constante verbeteringen hierin. Meer…

Women’s health

De welzijn van de vrouw wordt bepaald door haar hormonale (dis)balans. Femmegetic combineert in haar supplementen de kennis en kunde om deze balans te herstellen en te voeden. Als moeder is dit de aanvulling die nodig is om je goed te voelen.

In de media

Website made by Pixxels